ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για όσα ΕΓΙΝΑΝ στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων!

ΑΝΑΦΟΡΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για όσα ΕΓΙΝΑΝ στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, η Ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου και συμπίπτει με την Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία, ήταν αφιερωμένη στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών συμμετείχε στην αναμέτρηση με την παρουσία αθλητών της οι οποίοι συνόδευσαν τους παίκτες των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στον Αγωνιστικό χώρο. Μετά από πρόσκληση από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, αθλητές της Ομοσπονδίας αλλά και μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Έγινε επίσης διάθεση προϊόντων του Orange Shop με τη δημιουργία Bazaar σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία της Δυτικής κερκίδας στο Γ.Σ.Π (17:30-19:00) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος ‘Adopt an athlete’ που αφορά την επιχορήγηση αθλητών της Ομοσπονδίας που θα συμμετάσχουν στους επικείμενους Παγκόσμιους Αγώνες στο Abu Dhabi τον Μάρτιο του 2019. Επιπρόσθετα έγινε προβολή του προγράμματος “Adopt an Athlete” μέσα από τα επίσημα Social Media καθώς και το επίσημο Match Programme της αναμέτρησης.

Θερμές ευχαριστίες στην διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ που μέσω των ενεργειών της συνδράμει στην κοινωνικοποίηση των αθλητών μας και ενισχύει το έργο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών.

Δελτίο τύπου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top