ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη!

H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη!

Η ΚΕΑΝΙΤΑ υποδέχεται την εορταστική περίοδο και μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια νέα πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Santa2me, επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, και ο Άγιος Βασίλης τους απαντά!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι γονείς θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μια τυποποιημένη φόρμα αναφέροντας τα δώρα που θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ΚΕΑΝΙΤΟπαρέα! Η ομάδα της ΚΕΑΝΙΤΑ παραλαμβάνει τα στοιχεία αυτά και στη συνέχεια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να απαντήσει προσωπικά σε όλα τα παιδιά, να εκτυπώσει τις επιστολές σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και να τις ταχυδρομήσει στα παιδιά.

Έτσι τα παιδιά παραλαμβάνουν προσωπική επιστολή από τον Άγιο Βασίλη που αναφέρεται συγκεκριμένα στα δώρα που θα τους φέρει τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.

Η υπηρεσία θα παρέχεται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι επιστολές να διανεμηθούν το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επισκεφτείτε λοιπόν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και στείλτε την ψηφιακή σας επιστολή για να χαρίσετε στα παιδιά σας την πιο μαγική έκπληξη αυτές τις γιορτές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top