H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη!

H ΚΕΑΝΙΤΑ στέλνει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη!

Η ΚΕΑΝΙΤΑ υποδέχεται την εορταστική περίοδο και μας μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια νέα πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Santa2me, επιτρέπει στους γονείς να συντάξουν, ηλεκτρονικά, την επιστολή του Άγιου Βασίλη προς τα παιδιά τους, και ο Άγιος Βασίλης τους απαντά!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι γονείς θα μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μια τυποποιημένη φόρμα αναφέροντας τα δώρα που θα παραλάβουν τα παιδιά τους από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ΚΕΑΝΙΤΟπαρέα! Η ομάδα της ΚΕΑΝΙΤΑ παραλαμβάνει τα στοιχεία αυτά και στη συνέχεια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να απαντήσει προσωπικά σε όλα τα παιδιά, να εκτυπώσει τις επιστολές σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και φάκελο και να τις ταχυδρομήσει στα παιδιά.

Έτσι τα παιδιά παραλαμβάνουν προσωπική επιστολή από τον Άγιο Βασίλη που αναφέρεται συγκεκριμένα στα δώρα που θα τους φέρει τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά.

Η υπηρεσία θα παρέχεται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε οι επιστολές να διανεμηθούν το αργότερο μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επισκεφτείτε λοιπόν την ιστοσελίδα www.santa2me.com και στείλτε την ψηφιακή σας επιστολή για να χαρίσετε στα παιδιά σας την πιο μαγική έκπληξη αυτές τις γιορτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE