ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα μάθημα για Deluxe δείπνο στις γιορτές

Ένα μάθημα για Deluxe δείπνο στις γιορτές

Συνταγές για Χριστουγεννιάτικα πιάτα από όλο τον κόσμο.

Ένα ταξίδι στις παραδοσιακές συνταγές του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής τη 1η Δεκεμβρίου 2018 στη Lidl Food Academy. Συνταγές που εντυπωσιάζουν τους απαιτητικούς λάτρεις του καλού φαγητού, με επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα .
Ο σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Πετεβίνος μαζί με την ομάδα του, δημιούργησαν ένα απολαυστικό εορταστικό μενού . Αρχή έκαναν με μια σούπα από Παντζάρι με έντονα αρώματα από τον χειροποίητο ζωμό που έφτιαξαν, αλλά και με την ιδιαίτερη νοστιμιά που έδωσε το Deluxe αλάτι Ιμαλαίων.
Στην συνέχεια για κυρίως πιάτο δημιούργησαν τραγανή πάπια Culinea με σάλτσα μήλο, πατάτες με μπρόκολο ογκρατέν Deluxe που τα συνόδευσαν με κόκκινο λάχανο, γλυκό κρασί και φράουλες.


Τέλος πιο δείπνο δεν χρειάζεται και το κατάλληλο επιδόρπιο για να ολοκληρώσει το ταξίδι της γεύσης; Ο σεφ της Ακαδημίας έδωσε δυο μοναδικές επιλογές στους παρευρισκόμενους, δημιουργώντας παραδοσιακές βρετανικές συνταγές. Η σκοτεινή, υγρή και απόλυτα μεθυσμένη πουτίγκα με μπράντι Majestät, το γλυκό-σύμβολο των Χριστουγέννων για τους Αγγλοσάξονες χάρη στη βαθιά της γεύση ήταν αυτή που έκανε την αρχή για την απόλυτη ολοκλήρωση του μενού. Έδεσε όμως εξαιρετικά με την κρέμα Ανγκλέζ από ολόπαχο γάλα ΓΑΛΠΟ που αν και απλή συνταγή και ελαφριά γεύση είναι πολύ αγαπητή σε όλους στην Κύπρο.
Έτσι όλοι οι παρευρισκόμενοι στο μάθημα Χριστούγεννα από όλο τον κόσμο προετοιμάστηκαν ιδανικά για ένα deluxe γεύμα στις γιορτές που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένεια τους.
Μπορείτε και εσείς να βρείτε όλες τις συνταγές αλλά και φωτογραφικό υλικό από το μάθημα στην ιστοσελίδα της Lidl Food Academy, καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή για τα επόμενα μαθήματα της Ακαδημίας στο: https://www.lidlfoodacademy.com.cy.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top