Έλληνας αστυνομικός συνελήφθη στους Άγιους Σαράντα

Έλληνας αστυνομικός συνελήφθη στους Άγιους Σαράντα

Έλληνας αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιόγιακα Βασίλη, συνελήφθη το Σάββατο 08/12 στους Άγιους Σαράντα από την αστυνομία της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός μαζί με τον βουλευτή πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα προκειμένου να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σε έλεγχο που του έγινε λίγο αργότερα, οι αρχές της Αλβανίας εντόπισαν πάνω στον αστυνομικό ατομικό οπλισμό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Σαράντα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.