Το Hyundai i30 N η προτίμηση των αναγνωστών στα “Auto Bild Sportscars of the Year”!

Το Hyundai i30 N η προτίμηση των αναγνωστών στα “Auto Bild Sportscars of the Year”!

• Το Hyundai i30 N κέρδισε τον τίτλο “Import Winner” στην κατηγορία του
• Το i30 N επικράτησε 7 ανταγωνιστικών αυτοκινήτων
• Πωλήθηκαν πάνω από 6.000 i30 Ν στη Γερμανική αγορά

Το Hyundai i30 N έχοντας πείσει τους αναγνώστες του Auto Bild Sportscars από την πρώτη κιόλας χρονιά παρουσίας του στη Γερμανική αγορά, ονομάστηκε Αυτοκίνητο Sport στην κατηγορία του, απέναντι σε άλλους 7 διεκδικητές του τίτλου.

Η προτίμηση του κοινού στο i30 N αντανακλάται στις πωλήσεις, που ξεπέρασαν τις 6.000 σε ένα χρόνο. “Η αναγνώριση από τους αναγνώστες του Auto Bild Sportcars αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει ότι έχουμε επιτύχει στους στόχους μας, προσφέροντας στους αγοραστές απολαυστικές επιδόσεις και ευχάριστη οδήγηση σε λογικές τιμές. Το ενδιαφέρον των αγοραστών στο ενισχυμένο αυτό μοντέλο ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό ήταν μόνο η αρχή”, δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Marketing & Product της Hyundai Motor Europe.

Η φήμη του i30 N στο χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων έχει εξαπλωθεί γρήγορα, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του στους αγώνες FIA World Rally Championship, Nürburgring’s VLN Series, TCR International Series, Pirelli World Challenge και Nürburgring 24-hour Endurance.

Με την παραγωγή του κομψού i30 Fastback N, η Hyundai έχει επεκτείνει τη σειρά Ν μέσα
στο 2018. Η νέα γραμμή Ν, με χαρακτηριστικό σχεδιασμό, πλούσιο εξοπλισμό, ανέσεις
και επιδόσεις, έρχεται να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους αγοραστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.