ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Άκης Πετρετζίκης στην Κύπρο μαγειρεύει γιορτινές συνταγές παρέα με την Coca-Cola

Ο Άκης Πετρετζίκης στην Κύπρο  μαγειρεύει γιορτινές συνταγές παρέα με την Coca-Cola

Η Coca-Cola έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην κουζίνα μας με μία ξεχωριστή, γιορτινή εκδήλωση μαγειρικής.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2018 στην Υπεραγορά Αλφαμέγα Έγκωμης, φιλοξένησε τον σεφ Άκη Πετρετζίκη και την ομάδα του, όπου με την συντροφιά πλήθους κόσμου, μαγείρεψαν τρεις ξεχωριστές συνταγές για ένα εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι.

Ο ταλαντούχος σεφ παρουσίασε εκλεκτά πιάτα από πεντανόστιμο ριζότο με παντζάρια και ψητό μανούρι, λαχταριστό ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και πουρέ γλυκοπατάτας, καθώς και εξαίσιες λιχουδιές από τρουφάκια με Coca-Cola και σοκολάτα, που έκλεψαν τις γευστικές εντυπώσεις του κοινού. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπέροχες συνταγές και να τις απολαύσουν παρέα με την αγαπημένη τους Coca-Cola.

Όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο γεγονός, συγχάρηκαν την Coca-Cola και τον σπουδαίο σεφ για την διοργάνωση της εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις ξεχωριστές συνταγές του και τις ανεπανάληπτες γεύσεις, μια πραγματική έμπνευση για το φετινό εορταστικό τραπέζι.

Ετοίμασε για την οικογένεια σου ένα ξεχωριστό γεύμα!

Για να βρείτε περισσότερες χριστουγεννιάτικες συνταγές του Άκη Πετρετζίκη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.akispetretzikis.com.

#BeSanta

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top