LIFESTYLE

Η Αλεξία Αναστασίου απαντά στο ThemaOnline αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3

Η Αλεξία Αναστασίου απαντά στο ThemaOnline αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3

Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου και ραδιοφωνική παραγωγός δέχθηκε πρόταση για το Survivor 3. Τι απάντησε στους ιθύνοντες;

Η Αλεξία Αναστασίου είναι γνωστό ότι είναι φοβερά αθλητικός τύπος, αφού η μεγάλη της αγάπη δεν είναι άλλη από την Zumba.

Η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου δέχτηκε πρόταση από το Survivor 3 για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για το reality επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο ThemaOnline εξήγησε ότι αναμένει την απάντηση από την Ελλάδα μέσα Δεκεμβρίου και τότε θα γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor 3.

Σε σχετικό μας ερώτημα με το κατά πόσο είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της και τους δύο της γιους και να ταξιδέψει μίλια μακριά, μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για 4-5 μήνες, η Αλεξία Αναστασίου έσκασε στα γέλια.

«Σιγά μην κάτσω έναν χρόνο» δήλωσε η Αλεξία Αναστασίου με το γνωστό της χιούμορ, αφού θα διαγωνίζεται με αθλητές και νεαρότερους σε ηλικία, οπόταν πιστεύει ότι δεν πρόκειται να μείνει ως το τέλος.

Πάντως ο ενθουσιασμός της για τη νέα πρόκληση που της κτύπησε την πόρτα δείχνει ότι η Αλεξία Αναστασίου είναι έσω ετοιμη για τον Άγιο Δομίνικο.  

Δείτε μερικές φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που δείχνουν πόσο πολύ αγαπά τον αθλητισμό η Αλεξία Αναστασίου: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top