Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του γιατί έμεινε από καύσιμα- Έξαλλος ο 39χρονος

Απίστευτο: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του γιατί έμεινε από καύσιμα- Έξαλλος ο 39χρονος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 12/12 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι άγνωστο πρόσωπο προκαλούσε ζημιά σε αυτοκίνητο. Τελικά ήταν το δικό του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Dane Brayman συνελήφθη από την Αστυνομία αφού προκάλεσε ζημιά στο όχημα του. Όπως αναφέρεται ο 39χρονος έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε πως το αυτοκίνητου σταμάτησε να κινείται λόγω καυσίμων.

Άρχισε να σπάζει τα παράθυρα με πέτρες και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα με αυτόπτη μάρτυρα να τηλεφωνεί στην Αστυνομία και να αναφέρει το περιστατικό. Όταν τα μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι ο Brayman προκαλούσε ζημιά στο δικό του αυτοκίνητο το οποίο ξέμεινε από βενζίνη.

Ο 39χρονος αφού έκαψε το αυτοκίνητο του προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο οι Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για αντίσταση κατά τη σύλληψη, καθώς και εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE