ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας τρομερός Απόλλωνας «ΆΛΩΣΕ» το «Βελοντρόμ» γράφοντας ιστορία!

Ένας τρομερός Απόλλωνας «ΆΛΩΣΕ» το «Βελοντρόμ» γράφοντας ιστορία!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας, ο οποίος πέτυχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό στο «Βελοντρόμ» επί της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης, Μαρσέιγ με 1-3 και τερμάτισε ΤΡΙΤΟΣ στον 8ο όμιλο με επτά βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τη δεύτερη Λάτσιο!

Δύο γκολ για την Κυπριακή ομάδα που έκανε ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ εμφάνιση, πέτυχε ο Μάγκλιτσα και ένα ΤΡΟΜΕΡΟ τέρμα ο εκπληκτικός Στυλιανού που… «όργωσε» το γήπεδο!

Για τους Γάλλους που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, σκόραρε ο Τοϊβόν, που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Η Μαρσέιγ αγωνίστηκε σε ολόκληρο σχεδόν το ματς με δέκα παίκτες, ενώ στο φινάλε αποβλήθηκε και ο Οκάμπος…

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορία και μόλις στο 7΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σκέμπρι από τον Καμαρά, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Ο Μάγκλιτσα σκόραρε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στην Κυπριακή ομάδα με 0-1, το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ, αφού οι Γάλλοι απάντησαν άμεσα με τον Τοϊβόν, ο οποίος στο 11΄ ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1…

Ο Απόλλωνας όμως, παίζοντας με παίκτη παραπάνω και έχοντας και τη ψυχολογία με το μέρος του, όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από το τέρμα της Μαρσέιγ, αλλά συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του, έχοντας κατοχή μπάλας και πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ κατά διαστήματα, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 30΄ και πάλι από τον Μάγκλιτσα, μετά από εξαιρετικούς συνδυασμούς των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή!

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» απείλησαν νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις, με τον Σαρδινέρο στο 12΄ και με τον Στυλιανού στο 22΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Οκάμπος στο 20΄, που απέκρουσε ο Βάλε.

Μετά το 1-2, η Μαρσέιγ προσπάθησε ανεπιτυχώς να βάλει πίεση στα καρέ του Απόλλωνα, ο οποίος είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις στην κόντρα επίθεση, αλλά τα χάλασε στην τελική πάσα.

Το Α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ με 1-2, με τον Βάλε να σώζει την ομάδα του στο 44΄, αποκρούοντας το σουτ του Οκάμπος.

 

Κίτρινες: Σαρ (61΄), Γκουστάβο (64΄), Καλέτα (90΄) / Ρομπέρζ (49΄), Μάρκοβιτς (51΄).

Κόκκινες: Καμαρά (7΄ απευθείας), Οκάμπος (90΄+3΄ δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 70΄).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρσέιγ (Γκαρσία): Εσκαλές, Σακάι, Καμαρά, Οκάμπος, Πογέτ, Στρούμαν, Καλέτα, Γκουστάβο, Ραμί, Τοϊβόν, Λόπεζ.

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Στυλιανού, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Βασιλείου, Κυριάκου, Μπρου, Μάρκοβιτς, Μάγκλιτσα, Σκέμπρι, Σαρδινέρο.

Διαιτητής:
Radu Petrescu (ROU)

Βοηθοί διαιτητές:
Radu Ghinguleac (ROU)
Mircea Grigoriu (ROU)

Επιπρόσθετοι βοηθοί διαιτητές:
Sebastian Colţescu (ROU)
Marcel Birsan (ROU)

Τέταρτος διαιτητής:
Vladimir Urzică (ROU)

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top