ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίρζης: «Ο Απόλλωνας έκανε περήφανη όλη την Κύπρο» – Τι είπε στους παίκτες και το… πείραγμα στον Σωφρόνη

Κίρζης: «Ο Απόλλωνας έκανε περήφανη όλη την Κύπρο» – Τι είπε στους παίκτες και το… πείραγμα στον Σωφρόνη

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το μεγάλο διπλό του Απόλλωνα κόντρα στη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι είπε στους παίκτες μετά την τεράστια νίκη: «Το πιο απλό είπα, τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη μεγάλη και ιστορική νίκη που πέτυχαν απόψε και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας».

Για την εμφάνιση: «Ξέρετε και εσείς ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να δούμε και την εμφάνιση μέσα σε μια ιστορική έδρα. Το να πετυχαίνεις μια τέτοια νίκη και τέτοια εμφάνιση, δείχνει πού έφτασε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια».

Για το οικονομικό κέρδος: «Πάντα σκεφτόμαστε το οικονομικό. Δεν περάσαμε εύκολα τα τελευταία χρόνια αλλά είμαστε εκεί. Είναι διπλό το κέρδος για την ομάδα αλλά πάντα εγώ στέκομαι κυρίως σε ότι πετυχαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε περήφανη όλη την Κύπρο απέναντι σε μια Μαρσέιγ που έπαιξε με όλους τους ποδοσφαιριστές της».

Για την συμπλήρωση δύο χρόνων με Σωφρόνη: «Χαριτολογώντας τώρα στο γεύμα του είπα ότι κανονικά θα έπρεπε να του κάνω εγώ δώρο για τα την επέτειο των δυο χρόνων αλλά έκανε αυτός και οι παίκτες δώρο στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά κεφάλαια να γραφτούν σε αυτή την ιστορία».

Για τις εγχώριες υποχρεώσεις: «Όλα τα ματς είναι σε ψηλές εντάσεις με καλούς αντιπάλους. Η σκέψη μας είναι να πετύχουμε το στόχο μας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σιγά σιγά θα επιστρέψουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές απ’ τους τραυματισμούς, όμως και πάλι για ακόμη μια φορά η ομάδα απέδειξε πως έχει βάθος και πως όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν».

Αν αλλάζει ο προγραμματισμός: «Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό αυτό το αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε θέμα πως πρέπει να κερδίσουμε την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για να κάνουμε μεταγραφή. Όπως είμαστε, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τις συμβαίνει. Θα περιμένουμε να τελειώσουμε τα επόμενα δυο παιχνίδια για να πάμε στις διακοπές και εκεί θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή ή όχι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top