ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σημαδεύει» το ΤΡΙΤΟ σερί τρίποντο στην έδρα της για νέο… «ροκάνισμα»! (Πιθανή ενδεκάδα)

«Σημαδεύει» το ΤΡΙΤΟ σερί τρίποντο στην έδρα της για νέο… «ροκάνισμα»! (Πιθανή ενδεκάδα)

Στις προηγούμενες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το ζητούμενο που ήταν οι έξι (συνολικά) βαθμοί και κάλυψε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία.

Απόψε (19:00), η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μία ακόμη αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αυτή τη φορά απέναντι στη φιλόδοξη και επικίνδυνη Πάφο και ο στόχος του 3 Χ 3 είναι μονόδρομος, για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Ήδη έφτασε στους 19 βαθμούς και έπιασε στην 4η θέση την ΑΕΚ Λάρνακας (η οποία πάντως έχει δύο ματς λιγότερα), ενώ προσπέρασε τη Νέα Σαλαμίνα στην ισοβαθμία και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία, σε σχέση με την επίτευξη του βασικού της στόχου, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Και αν στην πορεία έρθει το… κάτι παραπάνω, θα είναι φυσικά καλοδεχούμενο.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ μελέτησε πολύ καλά το παιχνίδι της Πάφου και σχεδίασε τα πλάνα του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην «εξουδετέρωση» των Ανγκούλο και Νέμετς, που αποτελούν τα πιο δυνατά «όπλα» στη «φαρέτρα» του αντίπαλου κόουτς.

Όσον αφορά στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ξανά ο νεαρός Δημητρίου, με τους Στρούνα και Μπεσάτ στα άκρα της άμυνας και τους Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Βίκτορ, Κοφί και Ράγιος, οι Μικελτάντζε και Ντούρις αναμένεται να πάρουν θέση στα «φτερά» της επίθεσης, με τον φορμαρισμένο Κατσιαράβα να παραμένει στην κορυφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λαβόρδε, Ιγκιεμπόρ, Σισέ και Εγγλέζου.

Να θυμίσουμε την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Στρέπελ:

Βάργκιτς, Δημητρίου, Κοφί, Πράνιτς, Ντουγκλάο, Στρούνα, Αρτυματάς, Βίκτορ, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κάτσαρ, Μικελτάντζε, Ράγιος, Κατσιαράβα, Ιωάννου, Ντούρις, Μπεσάτ, Οικονομίδης, Φύτος Κυριάκου, Νικόλας Παναγιώτου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top