ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μελαϊσης: «Χωρίς στοιχείο έπαρσης…»

Μελαϊσης: «Χωρίς στοιχείο έπαρσης…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πέτρος Μελαϊσης, με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε:

«Θα πω κάτι που πιστεύω για την ομάδα. Είχα κάνει μια δήλωση στις 04 Δεκεμβρίου και είπα ότι δύσκολα θα ξαναχάσουμε από οποιοδήποτε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους ηρωικούς φιλάθλους μας. Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκει τα πόδια τα πόδια της και δεν είναι για τα χαμηλά. Χωρίς στοιχείο έπαρσης αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Αν αναλογιστούμε την ευκαιρία του Ανγκούλο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, όμως, δεν θέλω να δώσω πολλά σημάδια έπαρσης και στοιχεία που θα φουσκώσει το μυαλό μας. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει βάθος, έχει πλάνο και οι ιδιοκτήτες βαδίζουν στον σωστό δρόμο».

Για το αν η ομάδα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση είπε «Δεν θα μπούμε σε αριθμολογία δηλαδή αν είναι δύο ή τρεις. Κάποιες κινήσεις θα γίνουν. Θέλω να τονίσω όμως ότι το υφιστάμενο ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top