ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αν δεν σταματήσεις θα έχεις πρόβλημα» -Απείλησαν τον Λευτέρη Γεωργίου να σταματήσει να μάχεται για το δικαίωμα στη στέγαση

«Αν δεν σταματήσεις θα έχεις πρόβλημα» -Απείλησαν τον Λευτέρη Γεωργίου να σταματήσει να μάχεται για το δικαίωμα στη στέγαση

Φαίνεται πως οι ενέργειες της «Κίνησης για το δικαίωμα στη Στέγαση» έχουν ενοχλήσει ορισμένους και έχουν ξεκινήσει «πόλεμο» εναντίον μελών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο εκπρόσωπος της Κίνησης Λευτέρης Γεωργίου, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τον ρόλο να εμφανίζεται στα ΜΜΕ και τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο (απόκρυψη) αριθμό. Η ανδρική φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής του είπε: «Αν δεν σταματήσεις τούντην ιστορία θα έχεις πρόβλημα». Μόλις τέλειωσε την φράση του, έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο.

Αμέσως, ο κύριος Γεωργίου πέρασε το κατώφλι αστυνομικού σταθμού καταγγέλλοντας το απειλητικό τηλεφώνημα. Σε επικοινωνία μας με τον εκπρόσωπο της Κίνησης για το δικαίωμα της στέγασης μας ανέφερε ότι τέτοιες ενέργειες δεν τον αγγίζουν και ούτε τον πτοούν, προσθέτοντας ότι όχι μόνο δεν θα σταματήσει, αλλά θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικό τον αγώνα του.

Xαρακτηριστική και η ανάρτηση του νομικού συμβούλου της Κίνησης στο Facebook  Ζήνωνα Νικολαΐδη, ο οποίος έγραψε:

"Τρανή απόδειξη της κοινωνίας που ζούμε, χθές έγιναν απειλές από άγνωστο αριθμό για την δράση της κίνησης για το δικαίωμα της στέγης και δήλωσαν ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα την δράση της η κίνηση καθώς διαφορετικά θα υπάρξουν συνέπειες.

Αν είναι δυνατόν μετά από επαφές με επίσημους, πολιτικούς, βουλευτές και την Εκκλησία να ακολουθήσουν απειλές. Δεν θυμάμαι να έγιναν επαφές ούτε με την Μαφία, ούτε με κανένα εγκληματικό στοιχείο αλλά με επιφανείς πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η κίνηση απλά ζητά να εξασφαλιστεί η στέγη και η αξιοπρέπεια του πολίτη. Δεν ζήτησε ούτε δανεικά ούτε χάρες αλλά μόνο αυτά που ο πολίτης δικαιούται και γιαυτό έγιναν απειλές.

Οι απειλές έχουν αναφερθεί στην αστυνομία".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top