«Λάβρος» ο Φανιέρος: «Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται»

«Λάβρος» ο Φανιέρος: «Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται»

Σχολιάζοντας στον Super Sport FM το κεφάλαιο διαιτησία, σε σχέση και με τα παράπονα του Ερμή, ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ορισμένοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο» και ότι «όλες οι ομάδες έχουν παράπονο εκτός από τις τρεις που ευνοούνται».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πρέπει κάποιος να δει σοβαρά το θέμα της διαιτησίας, αφού ορισμένοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Πρέπει να ελέγξουν την κατάσταση και να βρουν τους τρόπους για να τους βοηθήσουν, αλλιώς θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αφού θα υπάρξουν πολλά ντέρμπι και όλες οι ομάδες έχουν παράπονο, εκτός από τις τρεις που ευνοούνται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE