Βρήκαμε τον Κλέιτον που έπαιξε σε Αλκη, Ομόνοια και ΑΕΛ – Σχεδόν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ στα 43 του!

Βρήκαμε τον Κλέιτον που έπαιξε σε Αλκη, Ομόνοια και ΑΕΛ – Σχεδόν ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ στα 43 του!

Τα χρόνια φεύγουν γρήγορα, οι εποχές αλλάζουν όπως και οι άνθρωποι. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Κλέιτον που έκανε πολλούς φίλους στα κυπριακά γήπεδα συμπληρώνει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήρθε να παίξει στο νησί μας.

Ήταν καλοκαίρι του 2007 όταν ο Βραζιλιάνος εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα της Αλκής καταγράφοντας 21 συμμετοχές και 9 γκολ. Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Ομόνοια φορώντας το τρίφυλλι στο στήθος 9 φορές στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μία φορά.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.