Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλος με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για στημένη κλήρωση της Ρεάλ – «Ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλος με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για στημένη κλήρωση της Ρεάλ – «Ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογράφος του ESPN κατήγγειλε πως η κλήρωση των «16» του Champions League ήταν στημένη από την Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ!

Ο δημοσιογράφος του ESPN, Χόρχε Ράμος, ισχυρίστηκε δημόσια πως η κλήρωση της φάση των «16» του Champions League ήταν στημένη από την Ρεάλ Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Όπως ανέφερε ο Ράμος, ο ίδιος είχε μάθει μέσω των πηγών του ώρες πριν την κλήρωση ότι θα προκύψει το εν λόγω ζευγάρι μετά από επιθυμία της «Βασίλισσας».

«Χόρχε, ο κύριος Φλορεντίνο ζήτησε τον Άγιαξ. Δουλεύει ήδη πάνω σε αυτό το ζήτημα, έχει στείλει μήνυμα στην UEFA» ανέφερε το μήνυμα που υποστηρίζει ότι έλαβε ο Ράμος ο οποίος στη συνέχεια και κατά την διάρκεια εκπομπής τόνισε πως θεώρησε αρχικά το μήνυμα ως αστείο το οποίο όμως στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE