ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη νίκη για Εθνικό Λατσιών – «Φωτιά» στην κάτω ζώνη

Πρώτη νίκη για Εθνικό Λατσιών – «Φωτιά» στην κάτω ζώνη

ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΣΣΙΟΣ»: ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-2 (20-25, 27-25,25-21,25-20,15-12)

Η 10η αγωνιστική ήταν και η τυχερή για τον Εθνικό Λατσιών. Η ομάδα του Μ. Παμπακά στο φινάλε του 2018 πέτυχε την πρώτη της νίκη, έστω και με δίποντο, αφού μετά από σπουδαία ανατροπή κέρδισε με 3-2 την ΑΕ Καραβά. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος. Ο Εθνικός με κορυφαίο τον πασαδόρο Κωνσταντίνο Γεωργίου γύρισε τούμπα τον αγώνα και αφού ισοφάρισε, κέρδισε στο τάι – μπρέικ.

Πλέον η κάτω ζώνη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας πήρε «φωτιά» αφού ο Εθνικός πήρε τους πρώτους του δυο βαθμούς και η ΑΕ Καραβά έχει τέσσερεις.

Πολύ ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο σετ αφού τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολύ. Η ΑΕ Καραβά όμως κατάφερε να κερδίσει με 25-20 σε ένα πολύ κλειστό σετ και να πάρει το προβάδισμα.

To δεύτερο σετ ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό αφού και οι δυο ανέβασαν στροφές με τον Εθνικό να απειλεί άμεσα για να πάρει το πρώτο του σετ. Μετά από πολύ ωραίο αγώνα η προσφυγική ομάδα κέρδισε 27-25 στους έξτρα πόντους και έγραψε το 2-0 σετ.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη ο Εθνικός τα κατάφερε. Η ομάδα των Λατσιών με κορυφαίο τον Κωνσταντίνο Γεωργίου έπαιξε πολύ καλά και κατάφερε να επιβληθεί με 25-21 στο τρίτο σετ απέναντι στην ΑΕ Καραβά που δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Το τέταρτο σετ ο Εθνικός έπαιξε με ανεβασμένη ψυχολογία και διατηρούσε το προβάδισμα (09-06, 13-10). Η ΑΕ Καραβά έκανε τη δική της προσπάθεια αλλά ο Εθνικός κατάφερε να πάρει το σετ 25-20 και να ισοφαρίσει σε 2-2 τον μεγάλο όπως αποδείχθηκε αγώνα.

Στο τάι – μπρέικ η ομάδα των Λατσιών είχε τα ηνία αφού προηγήθηκε 05-02 και 08-04. Η ΑΕ Καραβά όμως αντέδρασε και μείωσε σε 10-09 δίνοντας «άγρια ομορφιά» στον αγώνα. Η ομάδα του Παμπακά όμως βρήκε τα πατήματά της ξανά και προηγήθηκε 14-12 για να κερδίσει 15-12 και τον αγώνα με 3-2 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ( Μ.ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Γεωργίου, Προύσαλης Σ., Χριστοφίδης, Κουλέντης, Παμπακάς, Κυπριανού. Λίμπερο: Προύσαλης Κ. – Αλλαγές: Bραχίμης.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Ιωαννίδης, Β. Γεωργίου, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Ροντόλφο, Αχιλλέως – Λίμπερο: Π. Μιχαήλ. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top