«ΚΙΝΔΥΝΟΣ»… για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ!

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ»… για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ!

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφερόμενος στην απουσία του Τάμαρα τον μήνα Ιανουάριο από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ελέω της παρουσίας του στο Ασιάτικο κύπελλο, σχολίασε αρχικά:

«Ο Μούσα θα φύγει μετά το παιγνίδι με τον Ερμή. Θα ενσωματωθεί άμεσα με την εθνική Ιορδανίας και ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του στις 6 του Γενάρη. Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του είναι στις 16 αν δεν προκριθεί στην επόμενη φάση. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

Ερωτηθείς εάν η Ιορδανία έχει πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που εάν συμβεί θα έχει ως συνέπεια πιο μετά, πιο αργά, την επιστροφή του Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος παρατήρησε «Είναι η τελική φάση του ασιατικού κυπέλλου εθνών. Είναι σε ομίλους. Οι πρώτοι δύο προκρίνονται και υπάρχει πιθανότητα να προκριθεί από τον όμιλο της η Ιορδανία. Άρα υπάρχει πιθανότητα να τον χάσουμε και στο παιγνίδι με την ΑΕΛ. Είναι όμως στην θεωρεία να μην θεωρούμε κάτι δεδομένο. Να περιμένουμε».

Άρα, εάν και εφόσον προκριθεί η Ιορδανία, τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει για το ντέρμπι με την ΑΕΛ τον έμπειρο και φορμαρισμένο παικταρά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE