ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ»… για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ!

«ΚΙΝΔΥΝΟΣ»… για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ!

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφερόμενος στην απουσία του Τάμαρα τον μήνα Ιανουάριο από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ελέω της παρουσίας του στο Ασιάτικο κύπελλο, σχολίασε αρχικά:

«Ο Μούσα θα φύγει μετά το παιγνίδι με τον Ερμή. Θα ενσωματωθεί άμεσα με την εθνική Ιορδανίας και ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του στις 6 του Γενάρη. Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του είναι στις 16 αν δεν προκριθεί στην επόμενη φάση. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».

Ερωτηθείς εάν η Ιορδανία έχει πιθανότητες πρόκρισης, κάτι που εάν συμβεί θα έχει ως συνέπεια πιο μετά, πιο αργά, την επιστροφή του Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος παρατήρησε «Είναι η τελική φάση του ασιατικού κυπέλλου εθνών. Είναι σε ομίλους. Οι πρώτοι δύο προκρίνονται και υπάρχει πιθανότητα να προκριθεί από τον όμιλο της η Ιορδανία. Άρα υπάρχει πιθανότητα να τον χάσουμε και στο παιγνίδι με την ΑΕΛ. Είναι όμως στην θεωρεία να μην θεωρούμε κάτι δεδομένο. Να περιμένουμε».

Άρα, εάν και εφόσον προκριθεί η Ιορδανία, τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει για το ντέρμπι με την ΑΕΛ τον έμπειρο και φορμαρισμένο παικταρά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top