ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα είδαμε όλα στην επανάληψη όμως το… ΜΟΙΡΑΣΑΝ στο τέλος!

Τα είδαμε όλα στην επανάληψη όμως το… ΜΟΙΡΑΣΑΝ στο τέλος!

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στο Α’ Ημίχρονο και… χαμό στην επανάληψη, ΕΝΠ και Ομόνοια έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Το σκορ για την Ομόνοια άνοιξε ο Λόπες με εκπληκτικό σουτ στο 77′ όμως ο Ενόχ ισοφάρισε στο 85′ με κοντινή κεφαλιά!

Α’ Ημίχρονο

Με διάθεση να πιέσει ψηλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ομόνοια όμως η ΕΝΠ ήταν αυτή που απείλησε δύο φορές στο 9′ και το 16′ με δύο σουτ του δραστήριου Πίττα όμως ο Μεχίας δεν αγχώθηκε και απέκρουσε και τις δύο προσπάθειες σταθερά.

Στο 21ο λεπτό ο Ζίβετς προσπάθησε να απειλήσει από μακριά όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή χωρίς να μπορούν να απειλήσουν επιθετικά.

Στο 40ο λεπτό ένα ένα γύρισμα του Πίττα από αριστερά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 42ο λεπτό ο Σοάρες βρήκε τον Ζίβετς στην περιοχή της ΕΝΠ όμως το σουτ του Σλοβένου σταμάτησε ο Κλέιμαν, στην καλύτερη φάση της Ομόνοιας στο πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο

Με άλλο αέρα μπήκαν στο Β’ Ημίχρονο οι δύο ομάδες. Πρώτα η ΕΝΠ απείλησε δύο φορές χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτα οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 54′ με τον Ρασμούσεν μόνο στη μικρή περιοχή να κάνει το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κούσουλος απεσώβησε τον κίνδυνο σε μπαλιά του Βαλλιάνου και ενώ ο Κυριάκου ήταν έτοιμος να σκοράρει από το ένα μέτρο.

Οι πράσινοι του Αναστασίου απάντησαν στο 58ο λεπτό με το γυριστό σουτ του Ραμίρες, το οποίο απέκρουσε ο Κλέιμαν ενώ στο 61ο το δυνατό σουτ του Ζίβετς μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο της ΕΝΠ!

Τρία λεπτά αργότερα, στο 64′ ένα πλασέ του Ραμίρες κτύπησε σε σώμα αμυντικού και απομακρύνθηκε.

Μετά από ένα δεκάλεπτο, στο 75′ η ΕΝΠ απείλησε με δύο σουτ των Ζάρατε και Βαλλιάνου να σταματούν σε σώματα αμυντικών και ένα λεπτό μετά η Ομόνοια απείλησε με μακρινό σουτ του Ραμίρες και ωραία απόκρουση του Κλέιμαν.

Στο 77ο λεπτό όμως και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τζιωνή οι αμυντικοί έδιωξαν για να έρθει ο Λόπες να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή και να κάνει το 0-1 για την Ομόνοια.

Η χαρά της Ομόνοιας δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 85′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Κυριάκου πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ενόχ μόνος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.

Στα εναπομείναντα λεπτά η ΕΝΠ πίεσε για ένα γκολ όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με τις δύο ομάδες να κλείνουν το 2018 με ισοπαλία.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΕΝΩΣΗ : Κλέιμαν, Αγγελή, Κυριάκου, Μουλαζίμης, Βαλλιάνος, Ριέρα, Ενόχ, Ζάρατε (86΄Μαϊσουράντζε), Ουντόζι (90+2΄Ελευθερίου), Ρασμούσεν, Πίττας (73΄Κουμή)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόπεζ, Κούσουλος, Κατελάρης, Σοάρες, Τζιωνής (83΄Ενρίκεζ), Ζίβετς (62΄Μόντες), Ραμίρες, Νταρμπισάιαρ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top