Aστυνομικοί μοίρασαν χρήματα αντί για πρόστιμα! Δάκρυα χαράς- VIDEO

Aστυνομικοί μοίρασαν χρήματα αντί για πρόστιμα! Δάκρυα χαράς- VIDEO

Τροχονόμοι αντί για εξώδικα και πρόστιμα μοίραζαν στους οδηγούς στην πόλη Οκάλα της Φλόριντα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.


Οι οδηγοί όταν είδαν τους αστυνομικούς να τους σταματάνε στον δρόμο πίστεψαν ότι το έκαναν για να ελέγξουν τα στοιχεία τους, όμως με έκπληξη συνειδητοποίησαν ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τους κάνουν ένα απροσδόκητο δωράκι Χριστουγέννων. 

Συνολικά οι αστυνομικοί έδωσαν σε ανυποψίαστους οδηγούς 5.200 δολάρια τα οποία είχαν συγκεντρώσει από ανώνυμους δωρητές.

Όταν σταματούσαν τους οδηγούς τους ρωτούσαν αν έχουν τα απαραίτητα για τις γιορτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE