ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Βίντεο ραγίζει την καρδιά κάθε φιλόζωου- Έτρεχε να προλάβει τον άντρα που τον εγκατέλειψε

Βίντεο ραγίζει την καρδιά κάθε φιλόζωου-  Έτρεχε να προλάβει τον άντρα που τον εγκατέλειψε

Γνωστό ανά το παγκόσμιο κοντεύει να γίνει ένα σκυλί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα από ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τις αντιδράσεις του τη στιγμή της εγκατάλειψης του, το απόγευμα Δευτέρας 17/12 .

Στο βίντεο, φαίνεται ένα ανοιχτόχρωμο σαλούν αυτοκίνητο να σταματημένο σε δρόμο στο Stoke-on-Trent της Αγγλίας, όπως γράφει η “New York Post” στην ηλεκτρονική της έκδοση, ενώ ένας άντρας φαίνεται να παίρνει ένα σακί και μαζί με τον σκύλο να τον μεταφέρει στην απέναντι πλευρά.

Ο άντρας αφού επιστρέφει στο όχημα, ο σκύλος τρέχει στην πόρτα και περιφέρεται γύρω από το όχημα, το οποίο αφού ξεκινά να φύγει, το συμπαθέστατο τετράποδο τρέχει πίσω του.

Τυχερό στην ατυχία του το σκυλάκι ηλικίας περίπου 2 ετών, μεταφέρθηκε στη φιλοζωική οργάνωση RSPCA, όπου σύμφωνα με την “New York Post”, διαπιστώθηκε ότι είναι υγιές ενώ του δόθηκε το όνομα “Snoop”.

Από πλευράς RSPCA, η Natalie Perehovsky απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον άντρα που εγκατέλειψε το σκυλάκι να δώσει τις πληροφορίες στην οργάνωση.

Πάντως οι κτηνίατροι που έλεγξαν το σκυλί για μικροτσιπ, εντόπισαν δυο προηγούμενους ιδιοκτήτες στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ, χωρίς κάποιος από αυτούς να πιστεύεται ότι έχει ανάμιξη στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο

 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top