ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέφτει η θερμοκρασία με καταιγίδες και χιόνια - Έντονα και παρατεταμένα τα καιρικά φαινόμενα

Πέφτει η θερμοκρασία με καταιγίδες και χιόνια - Έντονα και παρατεταμένα τα καιρικά φαινόμενα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/12), περίοδοι με συννεφιά θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, βόρειοι ως βορειοανατολικοί μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά ταραγμένη.

Την νύχτα της ίδιας ημέρας περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και αρχικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα (31/12), το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το απόγευμα θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος. Τοπικά αναμένεται να πέσουν ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (Πρωτοχρονιά) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένονται χιόνια ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα δυνατό να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένονται χιόνια ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με λίγες τοπικές βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν λίγα χιόνια ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top