ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σταμάτησαν έξω από καφενείο και άρχισαν πυροβολισμούς- Σωρεία κατηγοριών για τους 27χρονους

ΠΑΦΟΣ: Σταμάτησαν έξω από καφενείο και άρχισαν πυροβολισμούς- Σωρεία κατηγοριών για τους 27χρονους

Στη σύλληψη δύο 27χρονων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο την Δευτέρα (31/12), αφού το προηγούμενο βράδυ, οι δύο νεαροί φέρονται προκάλεσαν αναστάτωση σε καφενείο, ρίχνοντας πυροβολισμούς και εξαπολύοντας απειλές.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:10 της Κυριακής (30/12), ασημένιο διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονοι , στάθμευσε έξω από καφενείο στο χωριό Κανναβιού της επαρχίας Πάφου, με τον συνοδηγό να ανασύρει κυνηγετικό όπλο και να πυροβολεί δύο φορές στον αέρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε 50χρονος θαμώνας του καφενείου στην Αστυνομία, στη συνέχεια ο οδηγός στάθμευσε το διπλοκάμπινο και οι δύο νεαροί εξήλθαν αυτού και μετέβησαν στο καφενείο, όπου τα άτομα που βρίσκονταν εκεί ζήτησαν εξηγήσεις.

Ο ένας 27χρονος φέρεται να απείλησε και να έβρισε τον 50χρονο θαμώνα, ενώ χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, οι δύο 27χρονοι αποχώρησαν.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα από την Αστυνομία, ύποπτοι είναι δυο 27χρονοι Ελληνοκύπριοι από την επαρχία Πάφου, ενώ δικαστικό ένταλμα, οδήγησε στη σύλληψη των δύο στις 11:50 και 14:00 της Δευτέρας 31/12.

Ανακρινόμενοι οι δύο 27χρονοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, ενώ έγιναν έρευνες τόσο στο διπλοκάμπινο όχημα που φαίνεται να εμπλέκεται αλλά και τις οικίες των υπόπτων, από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια.

Και οι δύο ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι την Δευτέρα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης όπου αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών χωρίς τη σχετική άδεια, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, απειλή βιαιοπραγίας και δημόσια εξύβριση.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top