Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Κυβ. Εκπρόσωπος: «Εφαρμογή ΓεΣΥ εντός χρονοδιαγράμματος, θα τονίσει ο Πρόεδρος στον ΠΙΣ»

Την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει, θα επαναλάβει τη Δευτέρα (7/1) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη συνάντησή του με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, έγραψε πως "σε συνάντηση με τον ΠΙΣ τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ακούσει τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου μαζί με τον Υπουργό Κωνσταντίνο Ιωάννου και θα επαναλάβει την αποφασιστικότητά του για εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας, στη βάση ομόφωνων αποφάσεων, μέσα στο χρονοδιάγραμμα που ισχύει".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE