ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ΄ Κατηγορία: Ξέφυγαν περισσότερο Διγενής Μόρφου και Ομόνοια Ψευδά

Γ΄ Κατηγορία: Ξέφυγαν περισσότερο Διγενής Μόρφου και Ομόνοια Ψευδά

Ο απολογισμός της 15ης αγωνιστικής, της πρώτης του 2019, διατήρησε σταθερό το σκηνικό της κορυφής στην κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο πρωτοπόρος Διγενής Ακρίτας Μόρφου επέστρεψε στις νίκες (1-0 την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου εκτός έδρας) και έφτασε στους 37 βαθμούς.

Η Ομόνοια Ψευδά βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ελπίδας Αστρομερίτη επίσης εκτός έδρας.

Διγενής και Ομόνοια ξέφυγαν περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν και είχαν απώλειες στο ξεκίνημα του 2019.

Στους 29 βαθμούς και στην 3η θέση βρίσκεται η ΕΝΑΔ που γνώρισε την ήττα με 3-2 στην έξοδο της στο Δάλι από τον Χαλκάνορα.

Ο Εθνικός Άσσιας κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Κούρρη Ερήμης και διατήρησε το αήττητο του για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στην τέταρτη θέση η Ξυλοτύμπου με 26 βαθμούς, που έφερε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της με αντίπαλο την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ατόρνο στο 90ο λεπτό.

Ο Χαλκάνορας σε αυτή τη διαδρομή πέτυχε τα περισσότερα τέρματα (31) και ο Διγενής δέχτηκε τα λιγότερα τέρματα (παθητικό 6).

Τα λιγότερα τέρματα (10) πέτυχε ο Εθνικός Λατσιών και τα περισσότερα τέρματα (32) δέχτηκε ο Χαλκάνορας.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγούν με εννέα τέρματα ο Νικόλας Παπαζαχαρίου (Χαλκάνορας), ο Sam Shaban (Εθνικός Άσσιας), ο Σουαζαρά Ανζίζι (ΕΝΑΔ) και ο Παναγιώτης Παναγιώτου (Ομόνοια Ψευδά).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top