Ξαφνικό πρόβλημα με κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού λίγη ώρα πριν το παιχνίδι

Ξαφνικό πρόβλημα με κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού λίγη ώρα πριν το παιχνίδι

Τον κορυφαίο του παίκτη τη φετινή σεζόν θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς με τη Μπασκόνια, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Δεν ταξιδεύει ούτε στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ.

Χωρίς τον κορυφαίο του παίκτη την τρέχουσα σεζόν θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Μπασκόνια (21:00) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19, όπως πρώτος μετέδωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Σέρβος σέντερ που έχει φέτος 10.9 πόντους με 62% στα δίποντα και 74% στις βολές, μαζί με 8.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, σχεδόν ένα μπλοκ και 19.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:43 συμμετοχής, ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Αυτό σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει ούτε στη Μαδρίτη, για το ματς της Πέμπτης με τη Ρεάλ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να παίρνει τη θέση του στη δωδεκάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει, έτσι, να καλύψει το κενό του με τον Ζακ ΛεΝτέι και τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ σίγουρα θα δούμε και χαμηλότερα σχήματα με τον Γιώργο Πρίντεζη στο πέντε και τους Κώστα Παπανικολάου – Γιάνις Τίμα στο τέσσερα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE