Αυγουστή: «Ήταν ένα ματς περισσότερο τακτικής και για τις δύο ομάδες»

Αυγουστή: «Ήταν ένα ματς περισσότερο τακτικής και για τις δύο ομάδες»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα (9/1).

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικους τους λόγους.

Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής κυρίως, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μη δώσουν χώρο και ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Σε κάποιες φάσεις, εμείς μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτούργησαν οι ποδοσφαιριστές μου, παρά το ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε με την τεράστια ευκαιρία που είχαμε στο τέλος του αγώνα.

Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά βλέπουμε μπροστά και το παιχνίδι με την Ομόνοια. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ με αυτό το κρύο και μας βοήθησαν.

Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έτρεξαν πολύ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά ήμασταν και έτοιμοι στο τρανζίσιον για να αμυνθούμε και να μη δεχθούμε γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE