Θέλει Φακούντο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης! Το βατό συμβόλαιο αλλά και το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Θέλει Φακούντο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης! Το βατό συμβόλαιο αλλά και το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Πρώτος στη λίστα για τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς είναι ο Μπεργκ, ενώ περίοπτη θέση έχουν οι Φερέιρα και Κεσέρου.

Ψηλά στη λίστα, βεβαιωμένα, υπάρχουν και δύο ακόμη περιπτώσεις, πλην του Μπεργκ. Η μία είναι του Κεσέρου και η άλλ του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ιδανική ηλικία (27), το συμβόλαιο του, 2 εκατ. ευρώ ετησίως, μπορεί να το καλύψει ο ΠΑΟΚ και οι Πορτογάλοι τον δίνουν δανεικό (έχει συμβόλαιο ως το 2022).

Το εμπόδιο είναι ότι αξιώνουν ένα πολύ μεγάλο buy-out, πάνω από 6, 7 εκατ. ευρώ κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση.

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE