ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ» σημαντικοί παίχτες… Τι ΦΤΑΙΕΙ ο «καημένος» ο Ιραόλα

«ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ» σημαντικοί παίχτες… Τι ΦΤΑΙΕΙ ο «καημένος» ο Ιραόλα

Ο παράγοντας κούραση έχει επηρεάσει σημαντικούς παίχτες του Απόλλωνα. Ωστόσο στο ψεσινό ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα», οι κυανόλευκοι είχαν λίγη περισσότερη ζωντάνια από την αντίπαλο τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάτι που δεν συνέβη πριν 20 μέρες, όταν η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίχτες στην επανάληψη και ο Απόλλωνας δεν αξιοποίησε το πλεονέκτημα. 

Μας έκανε πάντως εντύπωση πόσο «σκασμένοι» εμφανίζονται μερικοί σημαντικοί παίχτες της ΑΕΚ. 

Περισσότερο επηρεασμένος από την κούραση μας φάνηκε ο Χόρχε Λαρένα, ένας παίχτης-κομπιούτερ, όπως μας έδειξε σε πολλά παιχνίδια με τη κιτρινοπράσινη φανέλα. 

Πολύ πεσμένοι ήταν επίσης οι Τέτε και Ακοράν, δυο παίχτες που σε αρκετά παιχνίδια, έκαναν τους αντίπαλους ακραίους αμυντικούς, να ζουν εφιάλτες. Σχετικά ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης έγραψε μόνο ο Χέφελ, από τους παίχτες του οργανωτικού άξονα.  

Ο Φλοριάν Τολεμές δεν τροφοδοτήθηκε παρά πολύ και όταν πήγαινε η μπάλα στην περιοχή, στις πλείστες φάσεις τον «κατάπινε» ο Ρομπέρζ.  

Καταλαβαίνουμε σε πόσο δύσκολη θέση είναι ο Άντονι Ιραόλα, αφού δεν φτάνει που μοιάζουν με κουρασμένα παλικάρια, παίχτες – βαρόμετρα, δεν υπολόγιζε χτες στις υπηρεσίες των Γιάννου και Τρισκόφσκι. 

Δεν είχε… βάθος στον πάγκο, έτσι εξηγείται και δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι, ότι τους έλειψαν τα φρέσκα πόδια. 

Σωστά δεν έθεσε καν θέμα αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού η διοίκηση της ΑΕΚ, παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τον εκτροχιασμό της από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Όποιος άλλος ερχόταν στη θέση του, δεν νομίζουμε να μπορούσε να αλλάξει… θεαματικά την κατάσταση. 

Περιμένει ότι θα συνέλθουν σιγά-σιγά μερικοί παίχτες κλειδιά, μαζί με τους άλλους που θα επιστρέψουν και τον «εμβολιασμό» του Γενάρη, ότι η ομάδα θα καταστεί ξανά πιο δυνατή.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top