ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητος ο ΑΠΟΕΛ, πήρε και αυτό το ντέρμπι!

Ασταμάτητος ο ΑΠΟΕΛ, πήρε και αυτό το ντέρμπι!

Μεγάλος νικητής ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επικρατώντας με 4-3, διατηρώντας τη διαφορά των 6 βαθμών από τη δεύτερη Ομόνοια! Συνεχίζουν αήττητοι οι γαλαζοκίτρινοι.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ:

Όπως αποχαιρέτησε το 2018, υποδέχτηκε το 2019 ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κέρδισε στο Λευκόθεο την ΑΕΚ με 4-3 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal και παρέμεινε στην κορυφή με 31 βαθμούς, 6 περισσότερους από την Ομόνοια και 9 από τη σημερινή αντίπαλο της. Την ερχόμενη Πέμπτη οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στη Λεμεσό για την ίδια διοργάνωση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΠΟΕΛ που δέχθηκε πολύ νωρίς τέρμα και υποχρεώθηκε να κυνηγήσει την ανατροπή. Η ομάδα του κ. Μυλωνά ανασυντάχθηκε, ανέβασε ρυθμό και γύρισε τον αγώνα σε 2-1. Στη συνέχεια απώλεσε πέναλτι, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου πέτυχε ακόμη 1 γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είδε νωρίς τη διαφορά να μειώνεται σε 3-2, αλλά δεν επηρεάστηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε ακόμη 1 φορά και πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων. Οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν πέναλτι και η ΑΕΚ μείωσε σε 4-3, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε μια δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη, τη 10η σε 11 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και αύξησε τις αποστάσεις από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top