LIFESTYLE

Τεράστιες οι αλλαγές στο Survivor 3 – Παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής στην ελληνική ομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τεράστιες οι αλλαγές στο Survivor 3 – Παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής στην ελληνική ομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του Τανιμανίδη το παιχνιδι ειναι Ελλαδα -Τουρκια. ΄Και αυτή είναι μόνο μία από τις αλλαγές στο reality επιβίωσης.

«Eιμαστε στο τελευταιο σταδιο των καστινγκ για το φετινο Survivor! Και φετος ο πηχης εχει ανεβει σε πολυ ψηλα επιπεδα αφου το παιχνιδι ειναι Ελλαδα -Τουρκια! 🇬🇷- 🇹🇷 Φετος στην Ελληνικη ομαδα του Survivor, μετα απο 70.000 αιτησεις, επιλεξαμε μονο τους κορυφαιους!!! Απο το Φεβρουαριο στις οθονες σας...»΄έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του στο instagram την Πέμπτη, 10/1.

 

Επιπρόσθετα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso, γράφει ότι ο Ατζουν Ιλιτζαλί επιθυμεί τον Τζιμπρίλ Σισέ να είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑ, που στην Κύπρο παρακολουθούμε από την συχνότητα του ΣΙΓΜΑ

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τούρκος παραγωγός ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη με στόχο την τηλεθέαση, ενώ ο φετινός αγώνας για επιβίωση θα έχει και εθνικό ενδιαφέρον, αφού η ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη τουρκική.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή «My Style Rocks» έκανε γνωστό πως φέτος οι παίκτες δεν θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σε κάποιο άλλο μέρος, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει το όνομα του νησιού.

Εκτός από τον Τζιμπρίλ Σισέ, άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Μέγκι Ντρίο, Κώστα Καραφώτη, Έλενα Παπαβασιλείου, Κώστα Καραφώτη και Χρήστου Χολίδη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top