ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα που «καλεί» τον Πάμπλο Γκαρσία

Η ομάδα που «καλεί» τον Πάμπλο Γκαρσία

Αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος της για τον Πάμπλο Γκαρσία, είχαμε τα τελευταία 24ωρα από την Οσασούνα. Το ενδιαφέρον χρονολογείται εδώ και ένα χρόνο, όμως τις τελευταίες ημέρες η επιθυμία των εκπροσώπων της διοίκησης της Ισπανικής ομάδας, έγινε ακόμη πιο έντονη.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, εκπρόσωποι της Ισπανικής ομάδας επικοινώνησαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό και του εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του. Μίλησαν μάλιστα και με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον και έλεγαν πως τον θεωρούν ιδανικό για να αναλάβει τις τύχες της Ισπανικής ομάδας.

Ανθρωποι της Οσασούνα παρακολουθούν την πορεία του Γκαρσία τα τελευταία χρόνια, έχουν καταγράψει τις επιδόσεις της ομάδας νέων Κ19 που κοουτσάρει ο Πάμπλο και βλέπουν στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα από την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πίεση έγινε πιο έντονη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέλουν να κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γκαρσία απέφυγε να απαντήσει, είναι αφοσιωμένος στο έργο του με τον ΠΑΟΚ και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία και αυτή την σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και με μία ακόμη αξιόλογη πορεία στο UEFA Youth League. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως το θέμα θα συζητηθεί αναλυτικά εντός των επομένων ημερών, για να διαπιστωθεί ποια θα είναι η στάση του ΠΑΟΚ σε αυτό το ενδιαφέρον και την πίεση που δέχεται ο προπονητής της ομάδας Νέων.

Η Οσασούνα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς και βασικός της στόχος είναι να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, στην La Liga. Χθες μάλιστα η διοίκηση της Οσασούνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου αθλητικού της διευθυντή, του Μπραούλιο Βάθκεθ.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/1)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top