Η ομάδα που θέλει τον 41χρονο Ανρί Καμαρά

Η ομάδα που θέλει τον 41χρονο Ανρί Καμαρά

Από το 2010 που πρωτοήλθε στην Ελλάδα, έμεινε κι έχει «στεριώσει» στην πατρίδα μας. Ο Ανρί Καμαρά μπορεί σε ηλικία 41 ετών να έχει αποσυρθεί από τη δράση (μετά τη θητεία σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Καλλονή, Λαμία, Απόλλων, Ιωνικό και Φωστήρα), αλλά εσχάτως έλαβε κάλεσμα από ομάδα τοπικής κατηγορίας.

Από την πρωτοπόρο της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, Άνω Μερά. Η ομάδα από τη Μύκονο προσέγγισε σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sport Cyclades» και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σενεγαλέζο.

Ο Καμαρά έκανε σπουδαία καριέρα στο παρελθόν σε Στρασμπούρ, Νοσατέλ, Γκασχόπερ, Σεντάν, Γουλβς, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Σέφιλντ, ενώ το «μπαμ» της καριέρας του σημειώθηκε με την εκπληκτική πορεία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002.

Η Άνω Μερά έχει 22 βαθμούς μετά από οκτώ ματς, δύο περισσότερους από την ομάδα της Σύρου.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE