ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη ΔΗΣΥ για τον χαμό Δημήτρη Σιούφα - «Υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός»

Θλίψη ΔΗΣΥ για τον χαμό Δημήτρη Σιούφα - «Υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός»

Με ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη Σιούφα ο οποίος υπήρξε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Δημήτρης Σιούφας όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ «υπήρξε ένας ευπατρίδης πολιτικός και ένας ακέραιος άνθρωπος που ξεχώρισε για την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την ευγένειά του».

Συνεχίζοντας την αναφορά του για την προσωπικότητα του πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων «υπήρξε υπόδειγμα αξιοπρεπούς και συνεπούς υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος, αφήνοντας πίσω του αξιόλογο έργο σε όλα τα υπουργεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στα οποία υπηρέτησε και ασκώντας υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο των συνεργατών του όσο και των πολιτικών του αντιπάλων».

Σχετικά με την σχέση του με την Κύπρο η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι «ιδιαίτερα όσον αφορά την Κύπρο, ο Δημήτρης Σιούφας παρείχε αταλάντευτη στήριξη στον κοινό στρατηγικό στόχο για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι είχε ανακηρυχθεί και επίτιμος Δημότης Μόρφου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια, τους οικείους αλλά και προς την Νέα Δημοκρατία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top