ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορίτσια για φίλημα – Ιστορική νίκη της Κύπρου με Ισραήλ!

Κορίτσια για φίλημα – Ιστορική νίκη της Κύπρου με Ισραήλ!

Κορίτσια για φίλημα στο Μπούχοφ της Σλοβακίας.

Η Εθνική Γυναικών U16 κέρδισε μετά από φανταστική προσπάθεια την ομάδα του Ισραήλ με 3-0 σετ και ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Mezva στην 7η θέση. Ωστόσο, η νίκη επί των γειτονισσών στο Μπούχοφ της Σλοβακίας αποτελεί την πρώτη και ιστορική νίκη της Εθνικής σε αυτό το επίπεδο.

Η Εθνική μας ήταν εκπληκτική σε όλο τον αγώνα και κέρδισε τα σετ 25-19, 25-14 και 25-13 δείχνοντας την ανωτερότητά της στον αγώνα.

Η Εθνική αγωνίστηκε με τις: Τσουτσούκη, Λάσπου, Προκοπίου, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Θεοδούλου – Λίμπερο 1: Αντωνίου, Λίμπερο 2: Σιαπάνη – Αλλαγές: Παπαριστοδήμου, Θεοδότου, Λεύκιου, Παλαμά.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Παναγίδης μετά την τεράστια επιτυχία. Μιλώντας από το Μπούχοφ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο κόουτς μίλησε για ιστορική νίκη σε αυτό το επίπεδο λέγοντας ότι η ομάδα μας έπαιξε φανταστικά κάνοντας πολύ λίγα λάθη. Ο κ. Παναγίδης είπε ότι η ομάδα μας διαθέτει τις βάσεις γι’αυτό θα αναλυθεί η πορεία με την Ομοσπονδία για να υπάρξει συνέχεια.

Η Εθνική πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στη Σλοβακία αυτή την εβδομάδα, αφού δυσκόλεψε αφάνταστα Αυστρία και Ουγγαρία όπου χάσαμε με 3-1 σετ, κερδίσαμε το Ισραήλ, χάσαμε με καλή εμφάνιση από τη Σλοβακία με 3-0 και το Σάββατο «βγάλαμε το λάδι» στις Κροάτισσες από τις οποίες χάσαμε 3-0 σετ (δεν αντέξαμε στο δεύτερο σετ και χάσαμε 20-25).

Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top