ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχει τελειωμό ο «Γολγοθάς» – Όρθιος στην Αρένα με Φιρινίδη και Ταραλίδη!

Δεν έχει τελειωμό ο «Γολγοθάς» – Όρθιος στην Αρένα με Φιρινίδη και Ταραλίδη!

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και ένταση ΑΕΚ και Ερμής έμειναν στην ισοπαλία 2-2. Άνοιξε το σκορ ο Χέφελ στο 11′ με τον Ταραλίδη να ανατρέπει το σκορ με μια γκολάρα από φάουλ (29′) και ένα πέναλτι στο 44′ ενώ ο Φλοριάν στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με εκτέλεση πέναλτι.

Πολύ καλός ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε η ΑΕΚ από το 60′ και μετά όμως για 8ο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τη νίκη! Παραμένει ουραγός ο Ερμής όμως πήρε παλικαρίσια τον βαθμό στην Αρένα με πρωταγωνιστή τον Φιρινίδη (έκανε μεγάλες αποκρούσεις) και τον Ταραλίδη.

Α’ Ημίχρονο

Η ΑΕΚ άρχισε καλύτερα τον αγώνα και στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε σκόραρε. Ο Χέφελ στο 11’έκανε την επέλαση από αριστερά και από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φλοριάν με ωραία κάθετη έβγαλε μόνο τον Χέφελ όμως το πλασέ του από πολύ καλή θέση ήταν άστοχο.

Στο 29ο λεπτό όμως ο Ερμής απάντησε στο γκολ του Χέφελ με μια γκολάρα του Ταραλίδη, ο οποίος σκόραρε και πάλι με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι φτεροπόδαροι πήραν στροφές με την ΑΕΚ να μοιάζει χαμένη στον αγωνιστικό. Οι φιλοξενούμενοι αφού πρώτα απείλησαν με το δοκάρι από κεφαλιά του Μαλόν στο 40′ και το πλασέ του Μακρίεφ στο 42′, στο 44ο λεπτό ο Κατσιατής κέρδισε πέναλτι. Ο Ταραλίδης το εκτέλεσε εύστοχα και η ομάδα της Αραδίππου έφερε τα πάνω κάτω μέσα σε ένα τέταρτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ του Ερμή.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε με σκοπό να πιέσει τον Ερμή και τον έκλεισε στα καρέ του όμως μέχρι το 63ο λεπτό απείλησε μόνο με ένα σουτ του Φλοριάν που δεν βρήκε στόχο.

Για ένα δεκάλεπτο η ομάδα της Λάρνακας έβαλε τους φτεροπόδαρους στα καρέ τους όμως ο Φιρινίδης ήταν σε μεγάλη βραδιά και είπε όχι σε κεφαλιά του Καταλά στο 63′ ενώ δύο λεπτά μετά έκανε μεγάλη απόκρουση σε δυνατό σουτ του Φλοριάν μέσα από την περιοχή.

Στο 68′ ένα μακρινό συρτό σουτ του Λαρένα πέρασε μόλις έξω και στο 74′ ο Εγκαγκά άθελα του έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο ρεφ έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φλοριάν εκτέλεσε εύστοχα όμως ο διαιτητής Αναστασίου έδειξε επανάληψη αφού ο Τέτε μπήκε πολύ γρήγορα μέσα στην περιοχή. Τελικά ο Γάλλος εκτέλεσε ξανά και ευστόχησε γράφοντας το 2-2.

Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη όμως ο Φιρινίδης με δύο μεγάλες αποκρούσεις στο 94′ και 95′ στα σουτ των Λαρένα και Φλοριάν κράτησε το 2-2 μέχρι το τέλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top