ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό ΤΙΤΛΟΥ στην Τρίπολη για τον… ασταμάτητο ΠΑΟΚ!

Διπλό ΤΙΤΛΟΥ στην Τρίπολη για τον… ασταμάτητο ΠΑΟΚ!

Διπλό… τίτλου για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας 3-0 του τοπικού Αστέρα και απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς τον Πρίγιοβιτς!

Τι κι αν έχασε τον πρώτο σκόρερ του, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς… Τι κι αν δεν έθελξε με την απόδοση του…

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (65’, 69’, 91’), απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-3).

Κορυφαίος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης, που κράτησε όρθια την ομάδα του με τις επεμβάσεις του στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο οι γηπεδούχοι απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν το +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα (14-1-0) και λογίζονται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ «ψαχνόταν» στο πρώτο τέταρτο και δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα, ο οποίος χτυπούσε εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα: στο 12’, ο Καλτσάς βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Λουτσέσκου ήρθε στο 18’, με τον Πέλκα να σεντράρει ανενόχλητος από τα δεξιά, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έδιωξε, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Τριανταφυλλόπουλου και να φεύγει κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπίσεσβαρ σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Σε ένα διάστημα ενός λεπτού (25’-26’), οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ σε δύο περιπτώσεις: αρχικά, ο Τσιλιανίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ αμέσως μετά η προβολή του Ιγκλέσιας από το ίδιο περίπου σημείο βρήκε στο δοκάρι.

Οι Αρκάδες συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 προς το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 38’, ο Μανιάς σούταρε δυνατά έξω, ωστόσο ο Πασχαλάκης έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε όρθια την ομάδα του, αφού είπε «όχι» διαδοχικά σε Καλτσά και Βαλιέντε που επιχείρησαν μέσα από την περιοχή να σκοράρουν.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα, με τον Αστέρα να έχει 9 τελικές (7 εντός στόχου) και τον «Δικέφαλο του Βορρά» μόλις μία (0 εντός στόχου)!

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top