Η Κρίστη Αγαπίου καμαρώνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κρίστη Αγαπίου καμαρώνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Η Κρίστη Αγαπίου διανύει ίσως την ομορφότερη περίοδο στη ζωή της, περιμένοντας το πρώτο της μωράκι.

Η Κρίστη Αγαπίου και ο σύζυγός της, Πανίκος Λειβαδιώτης σε 4 μήνες θα έχουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Το όμορφο μοντέλο διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τις αναλογίες ενός μοντέλου. 

Η κοιλίτσα της ίσα που φαίνεται και η Κρίστη Αγαπίου βλέποντάς την να μεγαλώνει, την καμαρώνει και μοιράζεται με τους followers της την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/64713ad7-aefa-4f0b-81c9-0d31efdb0d57_KRIIIS.JPG" alt="" width="500" />

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE