Η Καραντώνη αποκάλυψε την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γνώριζε για τον πρώην σύζυγό της – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Καραντώνη αποκάλυψε την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γνώριζε για τον πρώην σύζυγό της – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η γνωριμία της Καραντώνη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετρά πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2011.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο του 2018. Απασχόλησε για την ομορφιά της, τις ατάκες της, την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και για τον άγνωστο γάμο της στην Αμερική.

Ωστόσο η Άντρη Καραντώνη γνωρίζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2011.

Φυσικά και η Άντρη Καραντώνη δεν είπε ποτέ τίποτα για την γυναίκα που γνώρισε το 2011, όταν ως Star Κύπρος βρέθηκε στο Miss Universe και η Ηλιάνα εκπροσωπούσε την Ελλάδα κι αυτή στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς.

Η αποκάλυψη έγινε από την συνεργάτη της Άντρης Καραντώνη, Χριστιάνα Αντωνίου. Όπως είπε η Χριστιάνα Αντωνίου στην εκπομπή 'Όλα Καλά' : «Ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη, που τα είχαν από τότε που πήγε η Καραντώνη στον διαγωνισμό... όπως μου είπε η Καραντώνη σήμερα το πρωί στον Super. Ήταν μαζί και τα είχαν από τότε... ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE