Επέστρεψε στα έδρανα της Βουλής ο Α. Αδάμου – Δυο μήνες απουσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέστρεψε στα έδρανα της Βουλής ο Α. Αδάμου – Δυο μήνες απουσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα καθήκοντά του επέστρεψε δριμύτερος ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Αδάμος Αδάμου, μετά από «περιπέτεια» με την υγεία του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Την επιστροφή του έκανε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ στη Λεμεσό Αδάμος Αδάμου,  κατόπιν προβλήματος με την υγεία του, το οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Ο κύριος Αδάμου, μετά από δυο περίπου μήνες αποχή από τη Βουλή, καθώς η ασθένεια του δεν του επέτρεπε να ασκήσει τα καθήκοντά του ως βουλευτής, επέστρεψε «δριμύτερος», όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης κατά τον απολογισμό του έργου της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Απολογισμός ο οποίος έγινε παρουσία δημοσιογράφων το πρωί της Τρίτης 15/01 στη Βουλή και αφορούσε τα έτη 2017 και 2018.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".