ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα εικόνα στις συσκευασίες Φρέσκου Γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης!

Νέα εικόνα στις συσκευασίες Φρέσκου Γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης!

Οι νέες συσκευασίες του φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης, του κορυφαίου στην επιλογή των κύπριων καταναλωτών και ποιοτικά ασυναγώνιστου - κυκλοφορούν με νέα ανανεωμένη εικόνα.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των καταναλωτών, δε σταματά ποτέ να εξελίσσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις αλλά και διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτες τις αξίες της.
Οι νέες συσκευασίες, εντυπωσιάζουν με τη σύγχρονη σχεδιαστική τους αντίληψη, την έντονη μονοχρωμία τους να κυριαρχεί ανά τύπο γάλακτος σε κάθε συσκευασία, στα χρώματα που πρώτη η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσίασε στην κυπριακή αγορά.
Όλες οι ανανεωμένες συσκευασίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα φρέσκου γάλακτος σε όλους τους τύπους, 1,5%, 0%, 3%, Plus +40% Ασβέστιο, Delact, Αιγινό και καθιστούν τις πληροφορίες που αναζητά ο καταναλωτής πιο ευδιάκριτες από ποτέ.
#ToGalaMas #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas
 
 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων,  προσφέροντας  διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της,  με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα.
Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας την  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.


Follow #CharalambidesChristis :
Website:
http://charalambideschristis.com.cy/
#myMilk:
https://www.mymilk.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram:
https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn
: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top