ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος θα είναι ο ΑΝΤΙ-ΡΟΜΠΕΡΖ, αν δεν ΡΙΣΚΑΡΕΙ ο Σωφρόνης…

Ποιος θα είναι ο ΑΝΤΙ-ΡΟΜΠΕΡΖ, αν δεν ΡΙΣΚΑΡΕΙ ο Σωφρόνης…

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή, αν θα συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα του σημερινού επαναληπτικού με την Ομόνοια, τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

Ο Γάλλος σέντερ μπακ είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τους πράσινους την περασμένη Κυριακή, ακόμα δεν είναι εντελώς καλά. Οι πιθανότητες να βρίσκεται στην ενδεκάδα, παρουσιάζονται μοιρασμένες. 

Σε περίπτωση που μείνει έξω ο ηγέτης της άμυνας, δεύτερος στόπερ μαζί με τον Χάμπο Κυριάκου, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο Κέβιν Μπρου. 

Σε μια τέτοια περίπτωση, η τριάδα στα χαφ θα αποτελούν οι Σακέτι, Μάρκοβιτς και Φακούντο Περέιρα. 

Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα, οι Ζοάο Πέδρο και Κερμπρ θα είναι στα αμυντικά άκρα. Οι Σκέμπρι, Καραγιόλ, Σαρδινέρο, διεκδικούν τις δυο θέσεις στα «φτερά». Κεντρικός κυνηγός θα είναι ο Ζελάγια. 

Οι Παπουλής και Μάγκλιτσα, το πιθανότερο είναι να μην παίξουν. Ο Κροάτης επιθετικός ίσως είναι στην αποστολή. Εκτός οι ανέτοιμοι Γιούστε και Φαουμπάλα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σέρβος αμυντικός Σελίμοβιτς. 

Πάνε με ελαφρύ προβάδισμα οι κυανόλευκοι στον σημερινό επαναληπτικό του ΓΣΠ. Φυσικά και δεν θα προσπαθήσουν απλώς να προστατεύσουν το 1-0 του πρώτου ματς στη Λεμεσό. Το ιδανικό είναι να σκοράρουν πρώτοι, επειδή στη συνέχεια θα χρειάζεται τρία γκολ η Ομόνοια για να τους αποκλείσει από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top