ΑΚΕΛ: «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών – Οι υποψήφιοι

ΑΚΕΛ: «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών – Οι υποψήφιοι

Μπήκε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο το ΑΚΕΛ.

Το πρωί του Σαββάτου 19/01 συνήλθε η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ με στόχο του την επιλογή των ατόμων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Υποψήφιοι οι οποίοι είναι ο νυν ευρωβουλευτής Νεοκλής Συλικιώτης, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, ο τουρκοκύπριος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Νιαζί Κιζιλγιουρεκ, , ο ιατρός Άθως Γεωργίου, o νομικός Γιώργος Κουκουμάς και η επιστημονική συνεργάτιδα του ΑΚΕΛ στις Βρυξέλλες Μαρίνα Νικολάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE