ΚΟΣΜΟΣ

Βουτιά θανάτου για ζεύγος instagrammer- Η μοιραία απόφαση πριν τη selfie- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βουτιά θανάτου για ζεύγος instagrammer- Η μοιραία απόφαση πριν τη selfie- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση ενός ζευγαριού instagrammers, να καταναλώσουν αλκοόλ, πριν σταθούν στο χείλος του 245 μέτρων γκρεμού για μια φωτογραφία selfie.

Η 30χρονη Meenakshi Moorthy και ο 29χρονος Vishnu Viswanath, όπως γράφει η Βρετανική Mirror, σε διαδικτυακό της δημοσίευμα στο Σάββατο (19/1), ζευγάρι από την Ινδία, που ζούσαν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ήταν γνωστοί για το ταξιδιώτικό τους blog “Holidays and Happily Ever Afters” με 25.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι, επισκέφθηκε το εθνικό πάρκο “Yosemite” στην Καλιφόρνια τον περασμένο Οκτώβριο του 2018, με την αυτοψία να ολοκληρώνεται στις 4 Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι φέρει τραύματα στο κεφάλι, το στήθος και τη κοιλιά από την πτώση, ενώ την ημέρα εκείνη είχαν καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας.

Ο αδερφός ενός εκ των νεκρών δήλωσε στο Associated Press ότι το ζευγάρι, είχε τοποθετήσει ένα τρίποδο για να βγάλει μια φωτογραφία selfie στην άκρη του γκρεμού ύψους 245 μέτρων.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mercury News, ο βοηθός δικαστής, Andrea Stewart, δήλωσε: "Μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ, αλλά είναι άγνωστο το επίπεδο δηλητηρίασης".

Η Meenakshi, εκτός από τι φωτογραφίες από τα ταξίδια της, είχε χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για τον αγώνα της με την κατάθλιψη και το άγχος.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφίες από Mirror

** Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top