ΡΩΣΙΑ: Διαδικασίες εναντίον Facebook και Twitter

ΡΩΣΙΑ: Διαδικασίες εναντίον Facebook και Twitter

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή των τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor ανακοίνωσε σήμερα (21/1) ότι άρχισε διοικητικές διαδικασίες εναντίον του Twitter και του Facebook επειδή δεν έχουν συμμορφωθεί με τη νομοθεσία για τα δεδομένα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Η Roskomnadzor ανακοίνωσε, σύμφωνα με το Interfax, πως το Twitter και το Facebook δεν έχουν εξηγήσει πώς και πότε θα συμμορφωθούν με τη νομοθεσία που απαιτεί από αυτά να αποθηκεύουν τα προσωπικά δεδομένα των Ρώσων χρηστών σε σέρβερ στη Ρωσία.

Απο ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.