Πλάι – πλάι πρώην προέδροι Απόλλωνα και Ανόρθωσης! Ποια η… ΣΧΕΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πλάι – πλάι πρώην προέδροι Απόλλωνα και Ανόρθωσης! Ποια η… ΣΧΕΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαζί βρέθηκαν στο Πράσινο Σημείο στο Κολόσσι ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα (νυν Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς), Θεόδωρος Αντωνίου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαϊδης.

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς και Πρόεδρος του ΟΕΔΑ Λεμεσού, Δώρος Αντωνίου, υπόγραψε στις 29 Αυγούστου 2018, συμβόλαιο με την Εταιρεία M.M.K. Planet Ltd, η οποία είναι η διαχειρίστρια εταιρεία για τη λειτουργία των Πράσινων Σημείων. Εκ μέρους της εταιρείας M.M.K Planet Ltd το συμβόλαιο υπέγραψε ο κ. Αντρέας Πουλλαϊδης (γιος Χρίστου Πουλλαϊδη).

Η πιο πάνω εταιρεία κέρδισε τον διαγωνισμό που προκήρυξε ο Οργανισμός Εκμετάλλευσης και Διαχείρισης Αποβλήτων.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Δημάρχου Μέσα Γειτονιάς:

«Επίσκεψη στο Πράσινο Σημείο στο Κολόσσι μαζί με τον πρόεδρο της διαχειριστικής εταιρείας κ. Πουλλαϊδη και αντιπροσωπεία από το Λύκειο Κολοσσίου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE