LIFESTYLE

Θέμος Αναστασιάδης: Αλησμόνητη η διαφήμιση με τον Τριανταφυλλόπουλο στην μπανιέρα – VIDEO

Θέμος Αναστασιάδης: Αλησμόνητη η διαφήμιση με τον Τριανταφυλλόπουλο στην μπανιέρα – VIDEO

 Μόλις στα 61 του χρόνια ο Θέμος εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Γεννημένος μαχητής, πάλεψε μέχρι το τέλος, μακριά από τα φώτα, περυτριγυρισμένος μόνο από τους αγαπημένους του.

Όταν σπούδαζα δημοσιογραφία ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από τα άτομα που κλήθηκα να αναλύσω. Ο δημοσιογράφος που κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση είχε όλα τα φόντα στην αρχή της καριέρας του για να παραμείνει στην αφάνεια.

Όμως ο Θέμος δεν κατάφερε απλά να επιπλεύσει, αλλά να είναι από τα άτομα που ο ρόλος τους ήταν τουλάχιστον καθοριστικός.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε στις 22 Ιανουαρίου του 2019 την τελευταία του πνοή.

Αν κάποιος επιχειρούσε να του δώσει έναν χαρακτηρισμό, αυτός θα ήταν 'μοναδικός στο είδος του'. Ο ιδιαίτερος και καυστικός Θέμος έγινε γνωστός από τις χιουμοριστικές στήλες («Μαύρη Τρύπα» της Ελευθεροτυπίας), την εκπομπή 'Νοκ άουτ' και απογειώθηκε με το 'ΟΛΑ', αλλά και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ποιος δεν περίμενε το «Όλα» για να δει τι θα σκαρφιζόταν ο λατρεμένος Θέμος για να καυστηριάσει τα τεκταινόμενα.

Στη μνήμη μου κράτησα πολλά, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσω την διαφήμιση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου ήταν μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο στην μπανιέρα.

Και τα καλύτερα στο 'ΌΛΑ':

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν γεννημένος το 1958 και απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στο τμήμα της Νομικής. Ακολούθησε τον δρόμο της δημοσιογραφίας, δουλεύοντας ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία» ενώ διετέλεσε και διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή».

Εκτός από την έντυπη δημοσιογραφία, εργάστηκε για λίγο διάστημα στην ΕΡΤ και ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84!

Έπειτα, δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας talk shows, ξεκινώντας από τον Σκάι. Ωστόσο, μεγάλη του τηλεοπτική επιτυχία είναι η εκπομπή «ΟΛΑ» , η οποία ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ από το 2006 προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1.

Φυσικά, είναι ευρέως γνωστό πως ήταν εκδότης της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», της οποίας η κυκλοφορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top