ΚΥΠΡΟΣ: «Ψάρεψε» ανήλικο από το Facebook και βγήκαν ραντεβού – Στις Κεντρικές ο 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: «Ψάρεψε» ανήλικο από το Facebook και βγήκαν ραντεβού – Στις Κεντρικές ο 26χρονος

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επιβλήθηκε σε 26χρονο από την Επαρχία Λευκωσίας, για αδικήματα που αφορούν σεξουαλικής κακοποίησης, κατοχής και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και αγοράς παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η ποινή επιβλήθηκε στον 26χρονο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Παρασκευή (25/1) σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο 26χρονος, σύμφωνα με τα γεγονότα, μέσω Facebook και Viber προσέγγιζε εφήβους και αντάλλαζε μαζί τους φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Με ένα από τα νεαρά πρόσωπα που συνομίλησε ο 26χρονος, κατάφερε να συναντηθεί μαζί του και να έχουν μάλιστα και σεξουαλική περίπτυξη.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE