ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησαν στο «ΑΕΚ Αρένα» Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση και όχι μόνο

Μίλησαν στο «ΑΕΚ Αρένα» Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση και όχι μόνο

Με το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, η ΑΕΚ παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη στο «ΑΕΚ Αρένα» ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Στο πάνελ, πέρα από τον εκπρόσωπο τύπου, Κυριάκο Δημητρίου, ήταν ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Ντανιέλ Μοϊσόφ.

Πρώτος μίλησε ο παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος ανέφερε τα πιο κάτω:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ντέρμπι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, κοιτάζουμε τη δουλειά μας και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να μας σπρώξει και να γίνει πιο εύκολο να κερδίσουμε τον αγώνα. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε τους τρεις πόντους στο ΑΕΚ Αρένα».

Για το τρίμηνο που ήταν εκτός: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου το ζω αυτό. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήρθα πιο δυνατός και εύχομαι να μην συμβεί ξανά. Έπαιξα στα τελευταία δυο παιχνίδια και ελπίζω να παίζω μέχρι το τέλος χωρίς προβλήματα».

Για την άσχημη περίοδο που πέρασε η ομάδα: «Ήταν άρα πολύ δύσκολη περίοδος. Γι’ αρκετές βδομάδες δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Το ίδιο διάστημα είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Το δείξαμε και με τη Νέα Σαλαμίνα και με τη Δόξα  ότι διαθέτουμε ποιότητα. Να συνεχίσουμε έτσι και να τερματίσουμε στη 2η ή την 3η θέση».

Για τις διαφορές Ιδιάκεθ και Ιραόλα: «Ξέρουμε πως δουλεύει ο Ιδιάκεθ και απλά αυτό που χρειάζεται είναι να μας φρεσκάρει κάποια πράγματα. Δεν μπορείς να μάθεις κάτι καινούργιο γιατί ήταν πριν έξι μήνες ο προπονητής της ομάδας μας».

Ακολούθως, μίλησε ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος αρχικά επισήμανε «Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι και ελπίζουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Ξέρουμε τον αντίπαλο και την ποιότητα του. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι και ελπίζουμε στο τέλος να έχουμε ευχάριστα νέα».

Για το τι άλλαξε κόντρα στη Δόξα: «Είναι πρόωρο να κάνουμε συγκρίσεις και να βρούμε τι άλλαξε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο όλα κύλησαν φυσιολογικά. Σκοράραμε νωρίς και αποκτάς αυτοπεποίθηση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και στο προηγούμενο διάστημα είχαμε καλά παιχνίδια. Η δυναμική και η αυτοπεποίθηση έπρεπε να αλλάξει. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα όταν κερδίσαμε και έδειξε να αλλάζει κάτι πνευματικά. Επανήλθε με τη Δόξα η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός. Η ιδέα του παιχνιδιού παραμένει η ίδια. Το ίδιο κάναμε και με τον προηγούμενο προπονητή και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Ιγκόρ ουσιαστικά είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ίσως είναι νωρίς για την επάνοδο του. Αμφίβολος είναι και ο Σάστρε και θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση. Γιάννου και Τολεμές είναι εκτός».

Για το σύστημα: «Προσπαθώ να βρω διάφορες λύσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά πως θα αγωνιστούν. Το σύστημα εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Είναι ζητούμενο η σταθερότητα αλλά μπορούν να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές. Πως αν κινούνται και να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο».

Για τον Τζεφρέν: «Είναι απόλυτα έτοιμος ακόμη και για βασικός».

Για το που θα τον χρησιμοποιήσει: «Οι καλοί παίκτες για μένα μπορούν να παίξουν παντού. Ο συγκεκριμένος μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση. Είναι καλός και με τα δυο πόδια, είναι γρήγορος και μας δίνει περισσότερες πιθανότητες να παίξει σε διάφορες θέσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και θα μας κάνει ακόμη καλύτερους με την ποιότητα του».

Πως είδε τα πρωτάθλημα με την επιστροφή του: «Δεν έχω ακόμη ξεκάθαρη άποψη. Έχει αυξηθεί το επίπεδο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια που έμεναν 1-2 ομάδες πίσω. Βλέποντας και το ΕΝΠ-Ανόρθωση είδα ότι το επίπεδο είναι παρόμοιο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Το βλέπουμε και από την πορεία των ομάδων στην Ευρώπη».

Αν είναι ευκαιρία ια την ΑΕΚ να κερδίσει από την στιγμή που η Ανόρθωση δεν είναι σε καλή κατάσταση: «Η εμπειρία μου σε αυτά τα ντέρμπι δεν κάνει τη διαφορά το αποτέλεσμα με το οποίο προέρχεται ο αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή σε αυτά τα ντέρμπι και δεν υπάρχουν πολλές διαφορές. Το τι έγινε δεν έχει μεγάλη σημασία. Θα έρθουν εδώ για να παλέψουν, στο 50-50 και αναμένω ένα παιχνίδι 50-50».

Για το αν θα γίνει 4η κίνηση και αν δεν υπολογίζει τον Ασούμπρε: «Μιλάμε κάθε στιγμή με τον Άντερ. Έχουμε ακόμη μία κίνηση να κάνουμε και περιμένουμε να δούμε αν βρούμε κάτι που θα έχει ανάγκη η ομάδα. Αναλύουμε τα πάντα, έχουμε ακόμη λίγο χρόνο».

Κάτω των 22 παίκτη; «Ναι, κάτω των 22».

Ο Ασούμπρε είναι εκτός; «Καλύτερα να σας απαντήσει ο Άντερ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top