ΦΕΥΓΕΙ από τα Κυπριακά γήπεδα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής – Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του

ΦΕΥΓΕΙ από τα Κυπριακά γήπεδα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής – Που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του

Δημοσίευμα στην Ελλάδα αναφέρει πως ο Μπρίτο φεύγει από τον Άρη Λεμεσού και θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Πόντου.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr:

«Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές (μετά τους Αγτζίδη, Βλάχο και Χασομέρη) εντάσσονται στο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε ελεύθερος από τον Αρη Λεμεσού και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στους κοκκινόμαυρους (έχει συμφωνήσει) και να προπονηθεί ξανά με την ομάδα. Σε ό,τι αφορά στην περίτπωση του Πάρη Μπάμπη, ο δανεισμός του από την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να δώσουν το παρών στο γήπεδο της ομα΄δας στον αγώνα της Κυριακής με τη Σπάρτη, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ίσως το ντεμπούτο τους πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE